به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهراسازی، مرکز مدیریت راه های کشور صبح روز چهارشنبه بیست و هشتم آبانماه، آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مواصلاتی را اعلام کرد که بر اساس این گزارش، در آزادراه قزوین–کرج–تهران حدفاصل مهر ویلا تا پل کلاک، ترافیک سنگین مشاهده میشود.
همچنین در آزادراه ساوه–تهران حدفاصل نسیمشهر تا بهمنآباد و در محور شهریار–تهران حدفاصل شهریار تا شهر قدس نیز ترافیک سنگین گزارش شده است.
در مقابل، تردد در محورهای چالوس، هراز، فیروزکوه، محور قدیم تهران–قم، آزادراه تهران–قم، آزادراه تهران–شمال و آزادراه قزوین–رشت در مسیر رفت و برگشت روان است.
همچنین محورهای شمالی کشور نیز فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند و شرایط جوی آرام در این مسیرها برقرار است.
گفتنی است، محور غیرشریانی دوآب–بلده در مسیرهای رفت و برگشت همچنان مسدود بوده و امکان تردد در آن وجود ندارد.